Дојден си тука со

намера

Да

смениш
нешто

во

животот

да
донесеш
пар

одлуки

Да си дел од креативниот,

визионерскиот

или пак

одлучувачкиот
тим
во

ИТ Индустријата?

Одлично!

Постани
тоа

веднаш

Сега!

Додека

другите
лутаат
со

одлуките

што
да

постанат,

ти
ќе
бидеш
еден
чекор

понапред

Веќе

знаете
за

што

се

работи
тука,

нели?

Црно
на
бело
Константен

предизвик

Едноставно,

лесно,

кул

Кога последен пат си

имал

потполно
јасна

цел?

User Experience

User Interface

Usability

Information Architecture
Prototyping
Ти
изгледа
познато?

Чиста

работа

Да!
Работа
загарантирана

Што

си

ти?

Креативец

Визионер,

Претприемач,

Авантурист

Бум!

Да,

сега

имаш

јасна

цел!

Зграби

ги

сите

можности

Сега!

AcademyOfUx

Започнуваме наскоро!

Сите заинтересирани може да зграбат 20% early-bird ваучер со попуст со оставање на својот e-mail.

Повеќе информации Сакам 20% Попуст!

Вложи во себе

Без разлика дали си почетник, ентузијаст, љубител на технологии и или едноставно желен за нов кариерен тек, академијата ти нуди можости да станеш дел од ИТ светот преку работа на реални проекти, интерактивни работилници и загарантирани пракси во текот или по завшувањето на обуките.

Интензивна и интересна програма која ќе ве трансформира и спреми за следните кариерни предизвици!

Новости и информации

Прати ни порака подолу и ќе добиеш одговор на секое прашање.
Отворени сме за секаква сорабока!
ЗапочниEnglish Eнглески English Английски English Anglisht

Enable Sound
Притиснете било каде
за звучен ефект.