fbpx

16

Окт.
UX Design (10 Недели)

Слободни места: 4/10
Локација: Скопје
Отворен

02

Окт.
Code Your Newsletter

Слободни места: 7/10
Локација: Скопје
Отворен

25

Сеп.
Front End & UX (12 Недели

Слободни места: 5/10
Локација: Скопје
Отворен

Кариера ?

Креирај го патот и одлучи

User Experience Design
10 Неделна програма
User Experience Design
Front-End & UX
12 Неделна програма
Front-End & UX
Code Your Newsletter
8 Неделна програма
Master Email Coding
Digital Growth
Дневен буткамп
Digital Growth
SEO & Web Optimization
10 Неделна програма
Seo & Web Optimization
Junior Web Academy
24 Неделна програма
Junior Web Academy

Искуства

Започни тука

Индивидуалци

Станете експерт во дизајн, програмирање и дигитален маркетинг и многу повеќе. Дознајте повеќе за програмите на нашата академија и можностите за вашата кариерна иднина
Погледни ја програмата

Компании

Трансформирајте и воведете нов правец во вашата компанија со интензивните тренинзи кои нудат комплетен тренинг на повеќе полиња поврзани со информатичката технологија
Погледни ја програмата

Џуниор Академија

Џуниор Академијата преку интересни програми за веб дизајн и програмирање е наменета за талентирани млади лица од 8-14 години кои сакаат да стекнат вештини пред сите други!
Погледни ја програмата

Соработуваме со
Возбуден сум за понатамошниот тек на настаните и сум спремен да слушам новини од вас во иднина!